Cernăuții și gustul cenușii | Constantin Flondor

Detalii

Remix Contemporary Art Fair @Elite Art Gallery

Detalii

Bursierii Fundației Regale Margareta a României prezintă publicului prima expoziție de arte vizuale și un recital la Elite Art Gallery

Detalii

Între Chanel și Bronzol în expoziția lui Christian Paraschiv la Elite Art Gallery

Detalii

Expoziția personală David Croitor “Arhitecturile Sufletului”

Expoziția de grafică “Cugetări Telurice”

Exprimandu-se prin mijloace plastice caracteristice fiecaruia dintre ei, cei sapte artisti creeaza o punte de legatura intre stilurile diferite ce definesc lucrarile prin tema comuna. Cugetarile telurice iau astfel numeroase forme vizuale.

Virtuozitatea grafica contureaza universuri proprii operelor lui Mircia Dumitrescu si surprinde corporalitatea existentei umane. Expansivitatea cromatica si dinamismul liniei construiesc ludicul regasit in lucrarile lui Florin Menzopol. Imagistica lui Vasile Pop-Negresteanu este invaluita in spiritualitate, care se regaseste ca motiv principal si in creatiile lui Mihail Voicu. Compozitiile Sandei Butiu, ale lui Viorel Marginean si Carmen Paraschivescu sunt marcate de sensibilitate pentru natura si o atentie rafinata pentru detaliu.

Detalii

Expoziţia
“Spectacol, culoare, poveste”

Proiectul ARCUB
„Artişti Români Consacraţi Uimesc Bucureştiul” – Masterpieces of Bucharest

Proiectul SUVENIR DE BUCUREŞTI
De la nostalgii interbelice la obiect contemporan

Proiectul SUVENIR DE BUCUREŞTI, 2010

Bucurestenii si nu numai au ocazia sa admire lucrari de pictura si de grafica, obiecte de arta decorativa, arta fotografica, accesorii vintage sau bijuterii de serie mica sau unicat pe care le puteau achizitiona alaturi de tot felul de suveniruri si cadouri.

Muzica, personajele din lumea interbelica interpretate de tineri actori si exponatele ne introduc in atmosfera Bucurestilor de altadata si nu intamplator, acest eveniment s-a desfasurat avand ca motto vorbele marelui compozitor Giuseppe Verdi - «Sa ne intoarcem in trecut, va fi un progres!».

Detalii

Expoziţia personală
MIHAIL GAVRIL “COLOANE DE LUMINĂ”

Expoziţia de grup INTERFERENŢE PLASTICE

Expoziţia personală de acuarelă GABRIELA DRĂGHICI -”IARNA ÎN BUCUREŞTIUL VECHI”

Proiectul SARMIZEGETUSA – Situl Arheologic, sursă de investigare antropologică și vizuală

Expoziţia de grup TRIANGLE

Mirela Iordache aduce in colajele sale portete si gesturi feminine. Asa cum declara artista, lucrarile sale sunt „ïnvaluiri si dezvaluiri umane”.

La Eugen Vasile Iovan trecem in registrul tactil, acolo unde parca prin texturi si structuri simtim pielea si vibratia umana. Iar artista Florentina Rizea prezinta un traseu fara sfarsit de etape intre viata si moarte, intre interioare organice si stari spirtuale. Expozitia celor trei artisti poate fi vizitata la Galeria Elite Art pana pe 10 aprilie 2014.

Detalii

Expoziţia personală pictură, grafică, acuarelă CORNELIU DRĂGAN-TÂRGOVIŞTE ”MĂRŢIŞOR”

Expoziţia personală SANDA BUŢIU- “Călătorii, Corăbii, Suvenire”

Calatoriile Sandei Butiu ne poarta prin amintirile vacantelor reale sau imaginare, din care ne intoarcem cu mici ofrande care sa ne ajute sa fixam impresii, emotii si mai ales, atmosfera.

Calatoriile, chiar daca se desfasoara in spatii largi, nu sunt doar exterioare, ci mai ales, sunt calatorii interioare din care revenim imbogatiti. Privind tablourile Sandei Butiu, in care a incercat sa tezaurizeze mici fragmente de memorie,suvenire, traiesti nostalgia tuturor calatoriilor trecute sau viitoare si simti un vant bun in panzele corabiilor interioare. O expozitie care invita pe toti vizitatorii la o reflectie asupra frumusetii lumii.

Detalii

Expoziţia personală FORIAN LUCAN „Arhitecturi florale”

Expozitia „Arhitecturi florale” a artistului Florian Lucan, organizata de Elite Art Gallery, este deschisa la Galeriile de Arta ale Municipiului Bucuresti pana pe 14 octombrie 2010.

Detalii

Proiectul BALCIC
ediţia 2013

Proiectul BALCIC
ediţia 2012

Proiectul BALCIC
ediţia 2011

Proiectul BALCIC
ediţia 2006

Apariţii în presă: