Artsy Break

Artsy Break este despre bucuria de a picta fără limite, fără preconcepții sau reguli. Am decis să punem în bagaj toată energia noastră creatoare, materiale de pictură și experiența în predare pentru a oferi angajaților din diferite domenii o pauză sănătoasă de artă. Activitatea presupune o sesiune de pictură cu o durată de 1h30min la sediul beneficiarului pentru grupuri de 5-10 persoane pe teme sugerate de coordonator cu scopul de a întrerupe rutina, de a încuraja creativitatea și a combate stresul.

art

Conținut

O ședință de artă susținută de un mentor în care punem la dispoziție toate materialele necesare cu scopul de a stimula interesul pentru pictură și exprimarea liberă, menită să încurajeze rolul terapeutic al artei.
completed-task

Reguli

Regula este că nu există reguli.

Acțiune

Venim să pictăm cu oamenii din departamentul tău! Noi aducem șevalete, șorturi personalizate, pânze de 30x40 cm, pensule, cuțite de paletă, tempera și alte materiale necesare iar vouă vă revine deschiderea, curiozitatea și plăcerea de a vă exprima artistic. Pentru a stimula creativitatea, coordonatorul sesiunii oferă trei teme precum „Vis, Amintire sau Anotimp‟ din care fiecare are libertatea de a alege un subiect. Fiecare participant realizează lucrarea intuitiv, în funcție de stilul, tehnica și subiectul ales iar la final lucrarea îi aparține.

  • Experiență

    Dorința de a crește consumul de artă și de a face accesibilă experiența artistică ne-a încurajat să dezvoltăm în anul 2016 proiectul Art Moment. Demersul a fost dezvoltat de către galeria Elite Art Gallery și de-a lungul anilor a înregistrat mai multe evenimente reușite. Printre companiile care ne-au trecut pragul se numără: Google, BCR, Goto Solution, revista Cariere sau ARCUB.
  • Beneficii

    Studiile realizate în domeniul terapiei prin artă îi confirmă eficiența în tratarea mai multor probleme medicale, multe din ele provocate de stres, burnout sau depresie. În temeiul numeroaselor ședințe de Art Moment putem confirma efectul imediat al destinderii, adoptarea involuntară a unei stări emoționale de calm și liniște, însușirea unui pauze binemeritate de rutină și stres oxidativ, atenuarea durerilor de cap și a migrenelor, reducerea stărilor de anxietate.
budgeting

Costuri

Costurile se stabilesc în funcție de numărul de participanți. Prețul pentru grupuri de minim 6 persoane este de 220 lei/persoana iar pentru grupuri de 7-12 persoane este 200 lei/persoană.