#R O S U M A I E S T R I T


#R O S U M A I E S T R I T este un proiect Elite Art Club UNESCO cu tradiţie care continua traditia „SUVENIRULUI DE BUCURESTI” din anul 2010.

Cu prilejul anotimpului rece, marcat de sărbători, Elite Art Gallery propune un mod de petrecere a timpului liber în tihnă, într-un spațiu emblematic pentru arta contemporană. Pe parcursul lunii Decembrie, în intervalul orar 11:00 - 19:00, te invităm să sărbătorești alături de noi numeroasele valențe ale limbajului plastic.

#R O S U M A I E S T R I T prilejuiește receptarea frumosului și a diversității artistice prin intermediul lucrărilor de pictură, grafică, ceramica și bijuterie.

Dată fiind liniștea sărbătorilor de iarnă, dorim să recreăm în spațiul expozițional clasic, impreuna cu #by-quadra.ro, atmosfera intimă de acasă.

Astfel, îți oferim o oportunitate deosebită de petrecere a timpului în sezonul rece. Poți descoperi obiectul de artă într-un cadru confortabil, încălzindu-te cu ceai și cafea.

Ambianța astfel creată încurajează depășirea zonei expoziționale obișnuite și integrarea ulterioară a obiectului de artă în viața de zi cu zi. Drept urmare, dacă dorești prelungirea acestor momente magice, poți adapta obiectul de artă spațiului tău personal, bucurându-te pe termen lung de valoarea sa estetică.

#R O S U M A I E S T R I T menține dialogul dinamic dintre artist, obiectul de artă și privitor, creând fiecărui vizitator sentimentul de apartenență la comunitatea artistică. Apropierea de artă într-un astfel de cadru accesibilizează arta și o aduce mai aproape de cei care își petrec alături de noi momentele de sărbătoare.

Credem că prin participarea activă la artă, prin facilitarea interacțiunii dintre privitor și obiectul de artă putem apropia semnificațiile estetice de oameni.

#R O S U M A I E S T R I T promovează cu această ocazie numeroase grupuri creative din România. De-a lungul anilor, proiectul a reușit să aducă laolaltă peste 300 de creatori și iubitori de artă, susținând colaborarea pe termen lung între artiști și public.

In seara de 15 decembrie, ne va incanta simturile auditive la viniluri Dan Cosma.