Consultaţii privind expunerea obiectelor de artă

Echipa Elite Art Gallery oferă consultaţii privind expunerea obiectelor de artă în spaţiile interioare pentru potenţialii clienţi care doresc să achiziţioneze lucrări din galeria noastră. Consultaţiile sunt gratuite şi sunt oferite în cadrul programului galeriei.

În plus, dacă doriţi o consultaţie (de asemenea gratuită) cu designerul de interior Carmen Croitoru, vă rugăm să trimiteţi un e-mail la adresa: eliteartgalerie@eliteart.org, pentru a programa, cu o săptămână înainte, o oră de consultanţă.

În cadrul acestor consultaţii, sunt necesare fotografii de ansamblu şi/sau detaliu ale spaţiului în care se doreşte amplasarea obiectelor de artă. Pornind de la aceste fotografii, se vor purta discuţii pe baza următoarelor întrebări, precum şi în funcţie de nevoile şi dorinţele potenţialilor clienţi:

1 Pentru ce spaţiu doriţi să achiziţionaţi obiectul artistic (vestibul, living, spaţiu de luat masa, spaţiu de lucru, spaţiu de odihnă)?

2 Care este gama cromatică şi care sunt finisajele spaţiului unde doriţi să amplasaţi lucrarea de artă?

3 Doriţi să obţineţi un punct focal (care să atragă atenţia) sau doriţi ca această lucrare să aibă un efect discret în amenajare?

4 Lucrarea va fi expusă în apropierea unei surse de iluminat sau în apropierea unei ferestre? (în acest sens poate să apară efectul de reflexie pentru lucrările acoperite de sticlă)

5 Care sunt factorii care vă induc o stare de relaxare: natura, un cadru arhitectural, rural sau urbanistic cu care rezonaţi afectiv, un cadru abstract?

6 Aveţi preferinţe în ceea ce priveşte tehnica: ulei/pânză, acuarelă, pastel, grafică, sculptură?

7 Doriţi o lucrare artistică de dimensiuni mari sau mici?

8 Doriţi să creaţi un ansamblu expoziţional cu mai multe lucrări de artă sau doriţi să expuneţi o singură lucrare?

9 Deţineţi şi alte lucrări de artă expuse în spaţiul respectiv?

10 Ce sisteme de prindere doriţi să utilizaţi?

11 Descrieţi în câteva cuvinte cheie elementele pe care ar trebui să le exprime lucrarea pe care doriţi să o achiziţionaţi.

12 Care este bugetul de care dispuneţi?