artmoment1
390Ron

Prețul pachetului care cuprinde cele 4 ateliere

  • 5 Noiembrie
  • 12 Noiembrie
  • 19 Noiembrie
  • 26 Noiembrie

Elite Art Gallery propune o abordare nouă a dezvoltării și a distracției prin artă vizuală. Acest atelier vizează copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani și conține patru ateliere: trei ateliere individuale și un atelier de grup, cu o structură specială, în care copiii participă la activițăți creative împreună cu părinții lor. În această etapă ne dorim ca activitatea să aducă laolaltă copilul și adultul în jurul unei teme, rezultând o operă comună. În plus, ca urmare a acestui pachet, atât copiii, cât și părinții vor avea ocazia să comunice și să stabilească o legătură cu profesorul coordonator.

Scopul acestui atelier de artă vizuală este de a încuraja copiii să se distreze și să se relaxeze prin expresie creativă. Drept urmare, atelierul se va desfășura în galeria Elite Art, unde copiii vor fi înconjurați de diverse lucrări, intrând  în atmosfera de „creator” și având libertatea de a se exprima și de a se distra.

Atelierele se vor desfășura în zilele de 5, 12, 19 și 26 noiembrie în intervalul orar 11.00 - 13.00.

Pachetul se platește integral, neprezentarea la una din întâlniri nu se poate reprograma.

Prețul pachetului care cuprinde cele 4 ateliere este de 390RON.

Detalii coordonator curs: Nadia (Nadejda) Lungu

Nadia Lungu este absolventă a Universității Naționale de Artă din București, cu un master în Arte Plastice, secția Pictură. Din pasiunea pentru artă și activitatea vastă în domeniu, se naște și dorința de a transmite aceasta pasiune mai departe. Astfel, prin experiența cumulată de-a lungul carierei, la diferite expoziții naționale și internaționale, dar, și prin stilul activ și distractiv, Nadia va coordona cele 4 ședinte de atelier. Scopul ei este de a stabili o relație, atât cu copiii, cât și cu părinții, pentru a contribui la elementul final, ce constă în colaborarea strânsă a acestora. Mai mult, implicarea Nadiei în domeniul animației îi oferă o perspectivă ludică, care va aduce beneficii colaborării ei cu copiii, prin crearea unui mediu relaxant propice distracției și creației.