Informațiile pe care le colectăm și modul de utilizare a acestora. Înscrierea pe site poate presupune furnizarea de informații cu caracter personal (de ex, nume, prenume, adresă, e-mail, telefoane, parole ale contului). În cazul În care ați ales să comandați, este posibil să vă solicităm, informații privind plata bunurilor și/sau serviciilor comandate, pe care le menținem în formă criptată pe servere securizate. Este posibil să combinăm informațiile pe care le furnizați în cadrul contulului dvs. cu informațiile de la alți terți, pentru a vă oferi o experiență mai bună și pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre. Când vizitați site-ul nostru, este posibil să trimitem unul sau mai multe cookie-uri – un mic fișier care conține un șir de caractere – în computerul dvs., care identifică în mod unic browser-ul. Aceste cookie-uri pot fi utilizate pentru a îmbunătăți calitatea serviciului nostru prin stocarea preferințelor utilizatorilor și urmărirea tendințelor acestora, cum ar fi modul în care aceștia efectuează căutări. Atunci când trimiteți un e-mail sau alte comunicări către noi, este posibil să reținem acele comunicări pentru a procesa întrebările, pentru a răspunde solicitărilor și pentru a ne îmbunătăți serviciile. Putem oferi o parte din serviciile noastre în parteneriat cu alte site-uri. Este posibil ca informațiile personale pe care le furnizați site-urilor respective să fie trimise la noi pentru a putea furniza produse. Este posibil ca eliteart-gallery.com să prezinte link-uri într-un format care să ne permită să monitorizăm dacă aceste link-uri au fost accesate. Procesăm astfel de informații în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Este posibil ca site-urile afiliate să aibă politici de confidențialitate diferite, astfel că vă sfătuim să citiți politicile de confidențialitate ale acestora.

Reguli de Prelucrare a Datelor cu caracter personal
Colectarea Datelor cu caracter personal. ASOCIATIA ELITE ART CLUB UNESCO va putea colecta Date cu caracter personal in urma accesarii Site-ului de catre Utilizatori. Site-ul este securizat pentru a preveni sustragerea datelor colectate de la dvs. Colectarea se realizeaza in scopul furnizarii datelor sau a informatiilor solicitate, in scopul prezentarii obiectelor de arta comercializate de ASOCIATIA ELITE ART CLUB UNESCO, in scopul livrarii produselor, fara ca aceasta enumerare sa fie limitativa precum si in orice alte scopuri ce au legatura directa cu comercializarea bunurilor, livrarea si plata acestora, inclusiv pentru activitatea de recuperare a sumelor datorate sau a produselor nelivrate. Inregistrarea, organizarea si stocarea Datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor fi inregistrate si organizate prin mijloacele si cu aplicatiile ASOCIATIA ELITE ART CLUB UNESCO si vor fi stocate fie pe serverul pe care este gazduit Site-ul sau pe orice server apartinand ASOCIATIA ELITE ART CLUB UNESCO sau furnizorilor de servicii ale acestuia precum si pe orice alt suport care permite realizarea acestui tip de operatiune. Adaptarea sau modificarea datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal pot fi adaptate sau modificate de Asociatia ELITE ART Club UNESCO sau de către terți cu acordul Asociatia ELITE ART Club UNESCO, incluzând aici furnizorii sau prestatorii de servicii. Adaptarea sau modificarea va fi efectuată în vederea realizării scopului precizat mai sus cât și pentru corectarea eventualelor erori intervenite în completarea, colectarea, înregistrarea, stocarea, adaptarea sau orice altă operațiune realizată asupra datelor cu caracter personal.

Extragerea Datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal vor putea fi extrase de ASOCIATIA ELITE ART CLUB UNESCO, sau de către terți cu acordul Asociatiei ELITE ART Club UNESCO, incluzând aici furnizorii sau prestatorii de servicii.

Consultarea Datelor cu caracter personal.
Datele cu caracter personal vor putea fi consultate de catre ASOCIATIA ELITE ART CLUB UNESCO sau de catre terti, cu acordul ASOCIATIEI ELITE ART CLUB UNESCO, incluzand aici furnizori sau prestatori de bunuri si/sau servicii.

Utilizarea Datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal vor putea fi utilizate de catre ASOCIATIA ELITE ART CLUB UNESCO, in scopuri promotionale, comerciale incluzand furnizarea bunurilor, in scopul prevenirii sau identificarii fraudelor precum si in orice alt mod permis sau neinterzis de lege. Dezvăluirea datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite sau transferate către terți in conditiile legii. Alăturarea ori combinarea. Asociatia ELITE ART Club UNESCO sau terții, cu acordul Asociatiei ELITE ART Club UNESCO vor putea alătura sau combina datele cu caracter personal.

Blocarea, ștergerea sau distrugerea
Asociatia ELITE ART Club UNESCO sau terții, cu acordul Asociatia ELITE ART Club UNESCO vor putea bloca, șterge sau distruge Datele cu caracter personal obținute de la Utilizator.